Starul rock Tim „Ripper” Owens (ex-Judas Priest) a făcut spectacol la Timişoara FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tim „Ripper” Owens în clubul Daos din Timişoara
Tim „Ripper” Owens în clubul Daos din Timişoara

Fostul solist al celor de la Judas Priest, în perioada 1996-2003, a susţinut un concert în clubul Daos, în cadrul primului său turneu din cariera de artist solo

Tim „Ripper” Owens se află la primul său turneu european de cluburi din cariera lui artist solo. The Ripper a făcut o oprire la Timişoara, susţinând un concert remarcabil în clubul Daos. Din păcate, prea puţină lume a participat la un eveniment cu un astfel de nume, care era obişnuit să fie aclamat la concerte de zeci de mii de spectatori, de pe tot globul.



La Timişoara nu s-au găsit decât cel mult 300 de fani care au fost dispuşi să dea 30 de lei, pentru a vedea un adevărat star al rockului mondial. Cei care au fost la Daous nu avut ce regreta. „Ripper” a oferit un cocert de aproape două ore, în care a inclus numeroase piese de la Judas Priest, precum "The Ripper" sau "Diamonds & Rust", cât şi compoziţii ale noului său proiect solo.



GALERIE FOTO

Tim "Ripper" Owens a oferit şi o variantă proprie a piesei "Holy diver" al lui Ronnie James Dio.



Pentru că se grăbea să prindă avionul spre Anglia, unde astăzi va avea deja un concert, organizatorii au fost nevoiţi să schimbe programul, lăsându-l pe Tim „Ripper” Owens să cânte practic în deschidere. După americani au urmat formaţiile Sandstone din Irlanda de Nord, timişorenii de la Pandora şi Krepuskul din Cluj.

Tim „Ripper” Owens Tim „Ripper” Owens Tim „Ripper” Owens
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite