Timişoara: Start la vacanţele mici în oraşele europene mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Start la vacanţele mici în oraşele europene mari
Timişoara: Start la vacanţele mici în oraşele europene mari

Ofertele last-minute, prin care bănăţenii şi-au petrecut toamna târzie pe plaje exotice, sunt înlocuite de scurte escapade de weekend.

Bănăţenii care vor să-şi petreacă zilele libere de la sfârşitul de săptămână în afara ţării pot alege capitalele europene aflate la doar câteva ore distanţă de regiunea de Vest a ţării.
După ce întreaga vară s-au răcorit la mare sau la munte, turiştii din Banat sunt tentaţi acum de agenţiile de turism, care oferă pachete speciale pentru petrecerea weekendurilor în Budapesta, Viena sau Praga.

Economisesc bani pe cont propriu
Două zile petrecute în marile oraşe maghiare sau austriece costă între 60 şi 160 de euro, preţ care include transportul cu autocarul, cazarea şi micul dejun.  Cei mai mulţi bănăţeni aleg însă să-şi organizeze singuri mini-vacanţele. Astfel, ei economisesc bani, în schimbul timpului petrecut printre sutele de oferte de cazare publicate de portalurile de Internet specializate în turism.
Rezervările se fac din faţa calculatorului, de la birou sau de acasă, iar preţul pentru o noapte de cazare petrecută în Viena sau Budapesta începe de la 20 de euro în cazul hostelurilor şi creşte o dată cu numărul stelelor la care este cotat hotelul.
Variantele de transport sunt şi ele numeroase, fie că se alege călătoria cu maşina pe autostrăzile din ţările vecine sau drumul cu trenul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite