Timişoara: Start la socializare cu şefi şi antreprenori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimburile de idei şi experienţă prind contur în rândul celor mai nou intraţi pe piaţă.

Timişoara devine gazda întâlnirilor dintre tinerii care s-au lansat deja în lumea afacerilor şi cei care caută sfaturi pentru a intra mai uşor pe piaţă. Organizaţia Romanian Managers a reunit în Capitala Banatului tineri dornici să afle care sunt cele mai noi servicii oferite de firmele din România, dar şi să stabilească noi colaborări de afaceri.
La evenimentul Timişoara Business Networking, ţinta principală a fost socializarea dintre tinerii manageri.

Schimb de ponturi


„Au fost două sesiuni de networking, în care participanţii au discutat liber, au lansat singuri idei şi au pus o mulţime de întrebări”, a spus Alexandru Bleau, organizator. Între cele două sesiuni în care tinerii antreprenori au făcut schimb de cărţi de vizite şi s-au familiarizat cu strategiile adoptate de fiecare în parte, cu toţii şi-au prezentat soluţiile menite să îmbunătăţească afacerile.

„Antreprenorii devin prizonierii propriilor afaceri, nu mai au timp de concediu şi nu au pe cine să se bazeze când au nevoie de o pauză”, a spus Vlad Nedelcu, de la Arka Nuova. Pentru a veni în ajutorul tinerilor care se bucură de succesul ideilor lor, Vlad Nedelcu le-a explicat timişorenilor cum poate firma sa de consultanţă să lucreze în paralel cu antreprenorul şi să poată prelua din sarcinile acestuia.

Soluţii online

În cadrul aceleiaşi întâlniri de la Timişoara, managerii şi antreprenorii au descoperit un software prin care îşi pot gestiona proiectele online. „Soluţia noastră pentru mediul de afaceri este ikonect, prima reţea socială de business din România, care permite managerilor să relaţioneze foarte uşor”, a spus Gabriela Teodorescu, manager de proiect la Rockmedia Network. De prezenţa specialiştilor la Timişoara au profitat şi tinerii care doresc să se lanseze în afaceri.

Dotaţi cu idei inovative şi cu spirit antreprenor, aceştia şi-au mărit sfera de contacte şi au primit sfaturi de la cei mai experimentaţi. „Dorim să încurajăm şi antreprenorii de mâine”, a spus Alexandru Bleau. „Întâlnirea va deveni cu siguranţă un obicei”, a adăugat acesta.

Întâlniri similare în ţară

Oraşe precum Cluj, Iaşi sau Bucureşti găzduiesc şi ele întâlniri precum cea de la Timişoara. Deşi socializarea este în prim-plan, teme precum marketingul online, participarea la licitaţii sau gestionarea resurselor în afaceri sunt incluse la rândul lor în programul evenimentelor organizate de Romanian Managers în ţară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite