Stanciu: "Zicu se va antrena cu Poli Timişoara în această seară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul dinamovist este aproape să semneze cu Poli Timişoara, deşi s-a aflat la un pas de a îmbrăca tricoul echipei Rapid. Fotbalistul a ajuns în această dimineaţă în Banat şi s-a înţeles cu oficialii bănăţeni, urmând să semneze până la finalul zilei.

Deşi schimbul de jucători Zicu – Grigorie între Dinamo şi Rapid părea ca şi rezolvat, aseară, pe fir a intrat şi clubul bănăţean. Conform gsp.ro, bănăţenii l-au deturnat peatacantul Ianis Zicu, pe care patronul Marian Iancu vrea să-l aducă la forma de altădată. Se pare că Poli va plăti clubului Dinamo suma de 300.000 de euro, iar fotbalistul va încasa 200.000 de euro pe sezon. Zicu nu a mai jucat la un nivel satisfăcător de aproximativ trei ani, de când s-a accidentat grav la meciul pe care Dinamo la jucat cu Lazio, la Roma, în preliminariile Ligii Campionilor.

De atunci, fotbalistul a jucat 39 de meciuri, perioadă în care a marcat doar de cinci ori în Liga I. Ruperea negocierilor cu Rapid a fost indicată şi de preşdintele dinamovist Nicolae Badea, cel care a criticat atitudinea giuleştenilor: „Despre schimbul Zicu-Grigorie, întrebaţi-i pe cei de la Rapid . Nu pot să spun decât că sunt surprins de maniera de a te raporta într-o tranzacţie. Vorbim despre comportamentul în relaţia cu Dinamo şi cu Poli Timişoara. Mă abţin să fac alte comentarii, pentru mine e surprinzător şi nefiresc comportamentul“. Clubul Poli Timişoara a rezolvat şi transferul definitiv al atacantului Hristu Chiacu, fotbalist care fusese împrumutat de Dinamo la echipa bănăţeană.

Transfer confirmat

Managerul sportiv al echipei bănăţene, Daniel Stanciu, a confirmat pentru „Adevărul de Seară” tranzacţia între Poli şi Dinamo pentru Iannis Zicu. „Jucătorul este în oraş, am discutat şi va semnat contractul. Practic ne-am înţeles, mai rămâne doar actul fizic de a semna contractul. Cu siguranţă acest lucru se va întâmpla până în această după-amiază, iar jucătorul va fi prezent la antrenamentul din această seară, sub comanada lui Valdimir Petrovici”, a declarat Daniel Stanciu.

Piaţa zvonurilor indica şi un posibil schimb între Zicu şi fundaşul central Srgian Luchin, însă această variantă nu a fost confirmată, până la ora închiderii ediţiei, de niciuna dintre părţi.

Stanciu: „Sper să vină şi Moraes”

Managerul sportiv al clubului alb-violet, principalul responsabil pentru perioada de transferuri din această vară, s-a declarat încântat de sosirea lui Zicu. „Există o intelegere între cele două cluburi, nu va pleca nimeni de la Timişoara la alte echipe. Zicu nu face parte dintr-o intelegere în trei, cu Grigorie şi Luchin. Zicu e un fotbalist de un real talent. Orice echipă din România şi l-ar dori în lot. E un fotbalist care a jucat la Inter, la echipa naţională”, a explicat Daniel Stanciu.

Oficialul clubului bănăţean a dezvăluit că Poli Îl doreşte în continuare pe Moraes, de la Bistriţa. „Sper să îl aducem şi pe Moraes. În cazul în care ne vom califica în grupele Europa League, vom face o ofertă pentru el. Preţul lui este unul foarte mare, va necesita un efort financiar”, a spus Stanciu la sport.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite