Stanciu: „AEL Limassol n-are bani de Parks”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un site al suporterilor echipei cipriote îl dă ca şi transferat pe atacantul Winston Parks la AEL, însă oficialii timişoreni nu au fost contactaţi în acest sens şi spun că fotbalistul nu va pleca fără o sumă de transfer.

În plus, managerul sportiv de la Poli Timişoara are cea mai credibilă sursă în interiorul clubului din Cipru: antrenorul Dusan Uhrin Jr., fost tehnician al echipei alb-violete, aflat în relaţii foarte bune cu Daniel Stanciu. „Poate sunt interesaţi de jucător, însă nu am fost contactaţi. Oricum, eu vorbesc destul de des cu Dusan Uhrin Jr. şi ştiu că AEL nu are posibilităţile financiare pentru a-l lua pe Parks, iar noi nu vrem să-l dăm decât pe bani”, a spus Daniel Stanciu pentru „Adevărul”.

După apariţia acestui zvon, conducerea clubului alb-violet a ţinut să posteze un text de lămurire pe site-ul echipei. „Jucătorul Winston Parks respectă clauzele contractuale în relaţia cu clubul nostru, aşa cum ni le respectăm şi noi. Şi-a exprimat intenţia de a pleca. Am luat act, fapt pentru care i-am pus la dispoziţie un antrenor şi i-am dat posibilitatea să-şi caute o echipă care, contra unei sume, să-l poată transfera şi să beneficieze de aportul său. A fost plătit până la data când şi-a exprimat dorinţa de a pleca, adică în luna iunie 2010. Tot ceea ce s-a petrecut după ultima plată, până la data prezentă, este complet acoperit de clauzele contractuale, fapt care poate fi dovedit dacă jucătorul va apela la instanţele sportive, lucru care până acum nu s-a întâmplat”, spune textul comunicatului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite