Sportul - Poli: Bănățenii au probleme mari din cauza accidentărilor și suspendărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timișoara a deplasat la București, pentru meciul cu Sportul Studențesc, un lot decimat de accidentări și suspendări. Partida se va desfășura de la ora 17.00, pe stadionul din Regie.

Poli va încerca să câștige meciul din Regie, cu Sportul Studențesc, din etapa a 25-a a Ligii I, deși delegația timișoreană a ajuns la București cu numeroase probleme. Dușan Uhrin jr. nu îi va putea utiliza pe Alexa și Cisovsky, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, Goga este incert ca urmare a problemelor muscular, Sepsi a plecat în Germania, la o clinică din Munchen, pentru a se trata la gleznă, Magera a jucat cu infiltrații în meciul cu Astra și nu se știe dacă va putea intra și azi, Curtean are probleme cu genunchiul, Mansour a plecat la Roma pentru că are din nou dureri la genunchi, iar Ricketts se află în perioada de refacere după întinderea musculară.

"Suntem favoriți"


Tehnicianul ceh nu are timp să se lamenteze și susține că echipa sa este favorită în meciul cu Sportul. “În glumă, pot spune că avem un noroc care ne face mereu să întâlnim în etapa care urmează echipe care încep să joace. Sunt însă sigur că suntem pregătiţi foarte bine şi bineînţeles vrem să câştigăm acest meci. Ştim bine că ne aşteaptă o partidă grea, într-un moment dificil, însă la fel de bine sunt încrezător că suntem mobilizaţi foarte bine să îl câştigăm. Însă orice s-ar spune, suntem favoriţi în acest meci. Dacă dăm maximum în teren, vom câştiga”, a declarat Dușan Uhrin jr.

Meciul Sportul Studențesc – Poli se va desfășura de la ora 17.00 și va putea fi văzut în direct pe Digi TV.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite