Timişoara: Spidermen de Banat, job la balurile liceenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Spidermen de Banat, job la balurile liceenilor
Timişoara: Spidermen de Banat, job la balurile liceenilor

Atunci când nu sar de pe ziduri, băieţii care practică freerun apelează la organizatorii de baluri, pentru a dansa cu acrobaţii

Citeşte şi:

Timişoara: Spiderman trăieşte în capitala Banatului (VIDEO)
Timişoara: Prima reîntâlnire a celor patru Spiderman de Banat (VIDEO)

Cei patru Spiderman de Banat, Andrei Botar, Paul Oprea, Remus Richiczan şi Remus Mureşan,  nu s-au gândit mult la cum să-şi exploateze capacităţile fizice şi au optat rapid pentru sărituri la balurile bobocilor. „De obicei noi mergem să căutăm organizatorii de baluri pentru a le oferi „pachetul” nostru de sărituri cu acrobaţii. Dansăm în jur de 10-15 minute, în prima parte a balului, iar tinerii care ne cunosc ţipă şi aplaudă”, a spus Andrei Botar, unul dintre băieţii care nu s-a rezumat la freerun doar în oraş.

De multe ori, băieţii au pregătită doar melodia pe care vor face săriturile, combinate cu dans, iar coregrafia se pune la punct pe ultima sută de metri. „Tot timpul am gândit coregrafia cu 15 minute înainte de dans, dar melodia este mereu alta, bine pusă la punct, fiind un remix din mai multe melodii house”, a precizat Paul Oprea, singurul practicant de freerun care s-a bucurat şi de momente de gimnastică în trecut.

Tinerii Spiderman de Banat câştigă în jur de 20 de lei pentru astfel de manifestaţii, dar şi intrare gratuită la bal. Din repertoriul lor însă nu lipsesc petrecerile private, unde pot câştiga chiar şi 100 de lei.

Află alte detalii interesante despre tinerii Spiderman de Banat pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite