Timişoara: Prima reîntâlnire a celor patru Spiderman de Banat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Prima reîntâlnire a celor patru Spiderman de Banat (VIDEO)
Timişoara: Prima reîntâlnire a celor patru Spiderman de Banat (VIDEO)

Cei patru tineri care practică freerun s-au reîntâlnit astăzi, după un an de „despărţire”

Citeşte şi:

FOTO / VIDEO Spiderman de România
Timişoara: Spiderman trăieşte în capitala Banatului (VIDEO)

Andrei Botar, Remus Richiczan, Paul Oprea şi Remus Mureşan s-au adunat astăzi pentru a demonstra reporterilor „Adevărul” câteva sărituri de freerun. Cei patru Spiderman de Banat au exacutat sărituri cu backflip, corkscrew sau gainer, toate extrem de dificile pentru o persoană „normală”. „Calculăm mereu traiectoria înainte de a sări, ne facem un plan de fiecare dată”, a povestit Paul Oprea.

Băieţii şi-au amintit săriturile în sincron şi au povestit despre activităţile lor. „Noi am mai mers pe la balurile liceenilor, am fost invitaţi să dansăm, cu acrobaţii desigur”, şi-a amintit Andrei Botar. Dintre ei, Paul se poate lăuda cu un trecut scurt de gimnast, iar restul mărturisesc faptul că au învăţat toate săriturile prin exersări repetate.

Toate peripeţiile lor, în stil freerun, şi le-au încărcat pe „Youtube” şi nu ezită chiar să se mândrească cu apariţiile dese în ziare ori reportaje TV. Băieţii nu au ezitat printre altele chiar să ceară primăriei să amenajeze un spaţiu special amenajat pentru practicarea freerun. Dar cererea lor a fost ignorată, fapt care nu i-a oprit să epuizeze obstacole din tot oraşul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite