Spectacolul cu Maia Morgenstern a adus 12.206 lei în contul centrului medical de la Buziaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Morgenstern în spectacolul Janka
Maia Morgenstern în spectacolul Janka

Evenimentul caritabil de săptămâna trecută, în care rolul principal l-a avut marea actriță Maia Morgenstern, a fost organizat de Rotary Club Buziaș

Centrul Medical “Cristian Șerban” de la Buziaș, mistuit de un incendiu, la începutul verii, a mai primit o mână de ajutor. De această dată, în organizarea Rotary Club Buziaș, a avut loc spectacolul de caritate Janka, cu marea actriță Maia Morgenstern.

Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, pe 23 august, la Sala Capitol, iar beneficiile obținute se ridică la suma de 12.206 lei, care va ajunge în contul Fundației „Cristian Șerban”.

“Iată că într-o perioadă cu ample frământări și incertititudini, timișorenii au știut să ne fie alături în acest demers artistico-caritabil, într-un număr impresionant, trăind astfel emoția piesei Janka, ce atinge și sondează adânc drama unei femeie, drama unui popor, și în final drama omenirii. Credem că a fost îndeplinită prin acest spectacol o condiție esențială a valorii unui spectacol și anume necesitatea catharsisului prin teatru, cât și actul caritabil în sine ce nu este de neglijat”, a declarat Lucian Stoinel, de la Rotary Club Buziaș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite