Liga Europei la Box: Spectacol de lasere, lumini, fum şi muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pugiliştii români se vor duela cu slovacii în Timişoara
Pugiliştii români se vor duela cu slovacii în Timişoara

România – Slovacia, din cadrul Ligii Europene de Box se va desfăşura vineri, de la ora 18.00, în sala „Constantin Jude”. Este unul din cele mai imporante evenimente pugilistice ţinute la Timişoara.

Amatorii de box din Banat vor avea parte la sfârşitul de săptămână de un eveniment special. Pugiliştii naţionalei României întâlnesc selecţionata Slovaciei, în cadrul Ligii Europene de Box. Tricolorii au nevoie de victorie, vineri, după ce au pierdut, ieri, încleştarea cu Polonia. Românii au obţinut doar cinci puncte din cele 14 puse în joc. Acestea au fost obținute de Flavius Biea, Georgian Popescu, care și-au câștigat meciurile, și de Petrișor Gămanu, care a făcut meci egal.

Organizatorii au pregătit un veritabil spectacol. Cei de la Music Service vor aduce o sonorizare impecabilă, demnă de marile concerte. Ringul va fi montat în mijlocul sălii, și va fi îmbrăcat în schele metalice pe care vor fi amplasate reflectoare și lasere. “Faptul că această competiție vine la Timișoara înseamnă că trebuie să o onorăm așa cum se cuvinte. Din punctul nostru de vedere, dincolo de spectacolul sportiv, o gală de box trebuie să fie ea în sine un eveniment-spectacol de la care spectatorii să plece cu amintiri foarte plăcute”, a spus Dan Pătraşcu, din partea organizatorilor.

Atmosfera incendiară

Intrarea sportivilor români va fi un moment aparte. Fiecare sportiv român va fi acompaniat de muzică și va fi primit cu jocuri de lasere, lumini și mult fum, pentru a crea o atmosferă incendiară, așa cum se pot vedea la galele de box profesionist și la cele de K1. “În lumea sportului de contact, un meci se câștigă sau se pierde atunci când intri pe ring! Pentru sportivi este foarte important să se simtă cât mai bine primiți”, a mai spus Pătraşcu.
 
Antrenament la Iulius Mall

Gala de Box România - Slovacia va avea loc pe 29 octombrie la sala “Constantin Jude”, iar intrarea este liberă. Miercuri, va avea loc antrenamentul oficial al lotului național de box, condus de maestrul Dorel Simion. Interesant este că antrenamentul, care va dura în jur de 40 de minute, va avea loc, la ora 18.00, în incinta Food Court din Iulis Mall. Cântarul oficial va avea loc vineri, la Centrul Regional de Afaceri, de la ora 13.00.
 
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite