Spectacol la ultimul meci al anului: BC Timişoara-Energia Rovinari 97-68

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la BC Timişoara au încheiat anul cu o victorie categorică în faţa gorjenilor de la Rovinari.Milos Pesici a fost cel mai bun jucător pentru "Leii din Banat".

După un sezon foarte slab în care jucătorii pregătiţi de Dragan Petricevici şi-au dezamagăt fanii, “Leii din Banat” au încercat să lase o impresie bună pe final de an. În ultimul meci din 2010, care s-a disputat în Sala “Constantin Jude”, baschetbaliştii timişoreni au făcut spectacol în faţa celor de la Energia Rovinari. Oaspeţii au condus pe tabelă la începutul partidei, însă Pesici şi compania au răspuns imediat realizând 11 puncte consecutive. La pauza mare, scorul arăta 46-31 pentru BC Timişoara. Diferenţa maximă de 29 de puncte s-a consemnat în ultimul sfert, la scorul de 86-57, când pe teren s-a aflat practic o singură echipă. Scorul final a fost 97-68 pentru "Leii din Banat".

Este a treia victorie categorică acasă, însă noi trebuie să căutăm cheia succesului şi în deplasare. Mai e mult de lucru, au fost multe schimbări în lot, au plecat unii şi au venit alţii. Mereu suntem în căutarea unui joc care curge. De abia acum putem spune că ne apropiem de ceea ce ne dorim ca joc”, a declarat Dragan Petricevici, antrenorul celor de la BC Timişoara.

Pesici în mare formă


Cel mai bun jucător de la BC Timişoara a fost Milos Pesici, care a reuşit 31 de puncte şi le-a demonstrate încă o dată tuturor că revirimentul din final i se datorează în mare parte lui. Markovici a marcat 24 de puncte, Covington 15, în timp ce pentru oaspeţi cel mai prolific a fost Troupe, cu 15 puncte.

La anul, misiunea lui Dragan Petricevici nu va fi deloc uşoară, aceasta având sarcina să ducă echipă în primele opt, pentru a prinde play-offul. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite