Spargere la raionul de geluri antimolii şi odorizante auto a unui supermarket din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii din Timişoara au fost solicitaţi să intervină la un furt mai neobişnuit într-un supermarket din Timişoara. Hoţul a vrut să plece cu buzunarele pline de... geluri antimolii şi odorizante auto.

Marţi seara, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a fost solicitat să intervină la un supermarket situat în Calea Şagului din municipiul Timişoara. La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din judeţul Arad, care fusese observat, prin intermediul camerelor de supraveghere, în timp ce ascundea sub tricou nu mai puţin de 28 de odorizante auto şi 25 de cutii cu gel antimolii. În drum spre casele de marcat, bărbatul a mai ascuns şi două pungi cu lapte praf.

Tânărul a vrut să plece fără să plătească, dar a fost oprit la ieşire. În faţa probelor, a recunoscut cele întâmplate şi a declarat că urma să comercializeze bunurile pentru a face rost de bani. Jandarmii i-au întocmit hoţului actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite