UPDATE Hoţul care a dat spargerea la Real este un angajat al magazinului Jysk şi a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţul a intrat, azi-noapte, în magazinul Jysk, din interiorul complexului Real, pe un geam lăsat deschis de angajaţii firmei. El a plecat cu o casetă valorică în care se aflau 4.000 de lei.

UPDATE, ORA 13.30

Hoţul a fost prins de poliţiştii timişoreni. El este un angajat al magazinului Jysk.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Alexandru Slabu, de 22 de ani, a fost reţinut şi dus la audieri la Secţia 3 de Poliţie. La închiderea magazinului, tânărul s-a închis în locaţie şi s-a ascuns printre produse. Înainte de miezul nopţii, a cărat de unul singur seiful greu de câteva zeci de kilograme, pe care l-a aruncat în afara magazinului pe un geam.

Hoţul era angajat al magazinului prădat

El a dus seiful acasă la iubita lui, unde a încercat să îl taie cu un flex, dar nu a reuşit. A ascuns seiful printre câţiva saci de ciment, după care s-a prezentat la lucru. Ghinionul băiatului a fost că a uitat că întreg complexul comercial era supravegheat de camere video.

Hoţul era angajat al magazinului prădat

El riscă până la 15 ani de închisoare.


Jaful a fost descoperit în această dimineaţă. Hoţul nu s-a atins de seiful din interiorul magazinului şi s-a mulţumit doar cu caseta valorică. Surse din rândul poliţiei spun că prejudiciul se ridică la 4.000 de lei. Anchetatorii au stabilit că hoţul au intrat în magazin în timpul nopţii pe un geam lăsat deschis.

Există bănuiala că hoţii au avut o sursă în interiorul companiei, în rândurile angajaţilor.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite