Şpagă la vârful Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale: electronice şi electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DNA Timişoara face o anchetă la vârful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Vizaţi de procurorii anticorupţie sunt Nely Silvia Ciobanovschi, director în CNADNR, fostul director al DRDP Timişoara, Ioan Maliţa şi reprezentanţii unei firme de construcţii.

Potrivit datelor din dosar, Nely Silvia Ciobanovschi, director în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale este acuzată de luare de mită, într-un dosar instrumentat de procurorii DNA Timişoara. Audierile în acest dosar au început aseară şi au fost finalizate în această dimineaţă. „Este vorba de o anchetă aflată în desfăşurare în care doamna Ciobanovschi este acuzată că a primit cadouri de la salariaţii firmei Staicom din Băile-Herculane pentru a facilita plata unor lucrări la drumuri efectuate deja”, a declarat avocatul Silviei Ciobanovschi, Pompiliu Stanciu. Potrivit avocatului, care este fost procuror DIICOT şi a ieşit recent din sistem, Ciobanovschi a primit mai multe obiecte electronice şi electrocasnice, cum ar fi o maşină de tuns iarba, un joc electronic şi un televizor.

Maliţa, acuzat de trafic de influenţă


Dosarul instrumentat de DNA Timişoara îl vizează şi pe fostul şef al Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara, Ioan Maliţa. Acesta este reprezentat tot de avocatul Pompiliu Stanciu. „Domnul Maliţa este acuzat de trafic de influenţă pentru că ar fi intervenit la doamna Ciobanovschi să efectueze plăţile lucrărilor efectuate de firma Staicom”, a mai spus avocatul Pompiliu Stanciu. Potrivit acestuia, printre probele de la dosar există şi interceptări telefonice. În dosar mai sunt anchetaţi şi trei reprezentanţi ai firmei Staicom. Toţi învinuiţii din dosar sunt cercetaţi în stare de libertate.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite