Timişoara: „Şoselele morţii“ şi-au cerut tributul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: „Şoselele morţii“ şi-au cerut tributul
Timişoara: „Şoselele morţii“ şi-au cerut tributul

Prima coliziune, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc ieri după-amiază la ieşirea din Timişoara spre Arad. Din primele date, vina îi aparţine unui şofer de microbuz de etnie romă.  Al doilea accident a avut loc între Şag şi Jebel.

Primul dintre accidente a avut loc ieri puţin după ora 14.00, la ieşirea din Timişoara către Arad. În coliziune au fost implicate trei maşini: un Volkswagen Golf, o Toyota Yaris, înmatriculată în Ungaria, şi un microbuz cu numere de Germania. Poliţiştii de la Rutieră nu au stabilit încă în ce condiţii a avut loc accidentul, însă, potrivit primelor cercetări şi declaraţii ale martorilor, vinovat ar fi şoferul microbuzului cu numere de Germania, care se îndrepta spre Timişoara.

image




„M-a depăşit pe mine, a derapat şi a lovit Golful care mergea în acelaşi sens. În momentul acela, maşina Golf a intrat pe contrasens şi a fost lovită în plin de Toyota care circula regulamentar”, a spus unul dintre şoferii aflaţi în trafic în spatele microbuzului.

Au murit nevinovaţi

image
image
image
image



Bărbatul de etnie romă care conducea microbuzul a recunoscut că el a derapat primul, dar nu ştie să fi lovit autoturismul Golf. „Mergeam în paralel cu Golful şi am derapat. Probabil că şoferul s-a speriat şi nu ştiu cum a reacţionat”, a spus şoferul din microbuz, care e ieşit cel mai puţin şifonat din accident. Imediat la faţa locului au sosit mai multe persoane de etnie rromă printre care şi Ionelaş Cârpaci.


       Şoferului microbuzlui recunoaşte că a derapat              Ionelaş Cârpaci a sosit la locul accidentului          


image
image
image



După ce a intrat pe contrasens, autoturismul Volkswagen Golf s-a răsucit pe şosea şi a fost lovit în plin, în lateral, de Toyota Yaris, care circula regulamentar. În urma impactului, o femeie din Golf a murit pe loc, şoferul aceleiaşi maşini a murit la spital, iar o altă pasageră a fost rănită. De suferit a avut şi o femeie din Toyota, care a fost rănită în timp ce soţul ei a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Potrivit paramedicului Doina Poenaru, cele două femei rănite în accident sunt în afara oricărui pericol.

Au venit în vizită la fiu


În autoturismul Toyota erau doi cetăţeni maghiari, soţ şi soţie, care se întorceau în Ungaria după o vizită la fiul lor care studiază pentru doctorat în Timişoara. „Au fost pe la el să-l vadă şi să-i mai aducă una-alta. L-a sunat că au avut accident şi am venit imediat aici”, a spus un coleg al tânărului maghiar.

Duminică neagră

Un alt accident grav, soldat cu un mort şi trei răniţi a avut loc pe drumul Timişoara-Belgrad, între Şag şi Jebel.  În accident au fost implicate un Matiz şi un Opel Tigra. Poliţiştii nu au găsit încă o explicaţie a accidentului, dar un martor spune că cele două maşini pur şi simplu s-au ciocnit. Şoferiţa din Matiz şi-a pierdut viaţa. În maşină se aflau alte două tinere care au fost grav rănite. Şoferul celeilalte maşini era tot femeie.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite