Şoferul unui Audi A4 a murit înfipt într-un utilaj de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc joi dimineaţa, la ora 4, în apropiere de localitatea Biled. Poliţiştii susţin că şoferul automobilului Audi ar fi adormit şi ar fi pierdut controlul volanului. 

Gheorghe Kindriş, de 32 de ani, rezindet în Italia, originar din Cenad, a murit azi dimineaţa, la volanul automobilului său Audi A4, după ce s-a lovit de un tutilaj de deszăpezire, care împrăştia material antiderapant pe DN6.

Şoferul din Audi circula dinstre Timişoara înspre Vama Cenad. Accidentul a avut loc la ora 4, iar automobilul Audi a intrat din plin în utilaj, s-a răsturnat, ajungând pe nişte linii de cale ferată. Şoferul a murit pe loc în urma accidentului, iar poliţiştii bănuiesc că acesta fie a adormit, fie a avut o problemă medicală.

„Coliziunea a avut loc pe un tronsont de drum drept. Nu există urme de frânare, iar şoferul utilajului de deszăpezire spune că şoferul din Audi a circulat normal, iar într-o fracţiune de secund s-a izbit de utilaj", a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite