Timişoara: Şoferul care a provocat carnagiul din Banat a lăsat orfan un copil de trei ani (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şoferul care a provocat carnagiul din Banat a lăsat orfan un copil de trei ani (GALERIE FOTO)
Timişoara: Şoferul care a provocat carnagiul din Banat a lăsat orfan un copil de trei ani (GALERIE FOTO)

Soţia uneia dintre cele şase victime, ucise de vitezomanul Claudiu Hauptmann, de 18 ani, aflat acum pe patul spitalului, va solicita daune şoferului.

CITEŞTE ŞI:


Ovidiu Jurchiţa, de 34 de ani, se afla în automobilul Daewoo Espero, care circula regulamentar şi a fost lovit din plin, cu 130 de kilometri la oră, de vitezomanul din Reşiţa, aflat într-un Peugeot, la începutul lui iulie.

Jurchiţa a murit pe loc, alături de celelalte trei persoane cu care se afla în maşină. „A venit cu inginerul, care conducea maşina. Ovidiu se grăbea acasă, ca să meargă cu copilul în parc”, a spus Irina Jurchiţa, soţia bărbatului ucis în accidentul rutier.

Acesta a lăsat în urmă un copil care o să împlinească trei ani, în august. „Eu i-am spus că tatăl lui s-a dus la Doamne Doamne. Iar copilul mă tot întreabă de ce nu îi ajută Doamne Doamne pe tatăl lui să se întoarcă acasă”, a spus, cu lacrimi în ochi mama copilului, Irina Juchiţa. Familia urma să îşi ia o locuinţă prin sistem ANL, însă tragedia rutieră a risipit planurile de viitor.

Daune pentru drama unei familii distruse

Femeia susţine că va cere daune şoferului inconştient, care i-a distrus familia. „O să mă constitui parte civilă în proces. Banii nu o să îl aducă înapoi pe soţul meu, însă vreau să reuşesc să asigur un trai cât mai bun copilului”, a mai spus soţia victimei.

Ea îl consideră vinovat atât pe şofer, cât şi pe părinţii acestuia. „El este vinovat pentru teribilismul de care a dat dovadă, dintr-o prostie probabil, ca să îşi impresioneze prietenii. Însă părinţii săi au o parte din vină pentru că l-au educat aşa şi pentru că i-au cumpărat o maşină puternică”, a mai spus femeia. 

Accidentul care a băgat şase oameni în mormânt

Autoturismul Peugeot condus de Claudiu Hauptmann din Timişoara către Reşiţa a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un Daewoo Espero în care erau patru persoane. Acul vitezometrului din maşina condusă de Hauptmann s-a oprit la 130 de km/h. Vitezometrul din maşina Espero indica 50 km/h.

Toţi pasagerii din Espero au murit pe loc. Doua fete de 18 ani, care absolviseră clasa a XI-a şi erau în maşina condusă de Hauptmann au murit şi ele. Una dintre ele era iubita şoferului şi se afla pe scaunul din dreapta, iar cealală fată era prietena ei cea mai bună. Hauptmann şi un prieten al lui sunt şi ascum internaţi în spital cu oase rupte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite