Şoferiţă blondă din Timişoara păgubită de 3.000 de euro. Tânăra uitase banii în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi hoţi cu experienţă în spargerea de maşini puteau să fie mai bogaţi, azi-noapte, cu 3.000 de euro. Cei doi tineri au spart maşina unei şoferiţe blonde, care a uitat pe bancheta din spate un geamantan plin cu bani, dar şi mai multe pliante publicitare.

Victima, în vârstă de 25 de ani, a ajuns relaxată acasă, dar a uitat să scoată din maşină geamantanul în care se aflau 3.000 de euro. Tânăra a intrat în locuinţă şi şi-a văzut de treabă până când un echipaj de poliţie a apărut la uşa ei. Oamenii legii au anunţat-o pe timişoreancă de faptul că hoţii i-au spart maşina şi au fost la un pas să dispară cu geamantan şi bani. Norocul femeii a fost că un echipaj de poliţie se afla în zonă chiar în momentul în care hoţii, în vârstă de 22 şi 24 de ani, spărgeau maşina femeii.

Într-un suflet, şoferiţa a ajuns la sediul Secţiei 1, unde şi-a recuperat banii. Cei doi hoţi nu sunt la prima abatere, ei fiind cunoscuţi şi pentru alte fapte penale. "În cauză, poliţiştii le-au întocmit dosare penale suspecţilor pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", a spus Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Cei doi tineri riscă până la 15 ani de închisoare.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite