VIDEO Şoferii din Timişoara nu sunt în stare să respecte nici cele mai banale reguli de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră au organizat o acţiune în care au vrut să vadă dacă şoferii din oraş respectă cele mai simple reguli de circulaţie. Rezultatul: în câteva ore s-au dat amenzi în valoare de 10.000 de lei.

Timp de două ore un echipaj de poliţie a supravegheat intersecţia bulevardului Republicii cu strada Jiul din Timişoara. Scopul lor a fost depistarea persoanelor care nu se încadrează corespunzător la efectuarea virajului la stânga, existând astfel posibilitatea apariţiei de accidente rutiere.

„Deşi acţiunea a avut un caracter preventiv, poliţiştii au depistat 46 de conducători auto care au efectuat virajul la stânga încadrându-se necorespunzător, creând astfel o stare de pericol atât pentru ei cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic, fapt pentru care le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale între 6 şi 8 puncte penalizare", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale pentru conducătorii auto care nu aveau aplicate centurile de siguranţă, valoarea totală a amenzilor fiind de 9.251 de lei.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Săracul Ilie Năstase...

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite