Şoferii de TIR, amendaţi pentru că au parcat în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Comunitară a dat amenzi între 1.000 şi 2.500 de lei în acest sfârşit de săptămână şoferilor care conduceau maşini de mare tonaj şi care au parcat în centrul oraşului. Conducătorii auto au motivat că fie nu cunosc legea, fie nu au văzut panourile care îi atenţionau.

Tot mai multe maşini de mare tonaj parchează în Timişoara, deşi acest lucru este interzis printr-o hotărâre de Consiliu Local. Poliţiştii comunitari au continuat verificările şi au dat amenzi între 1.000 şi 2.500 de lei. Printre zonele vizate s-au numărat Calea Aradului, Zona Mehala, Calea Lugojului, Calea Buziaşului şi Calea Şagului.
Deşi la intrările în oraş există panouri care le atrag atenţia şoferilor de la volanul maşinilor de mare tonaj, aceştia spun că fie nu cunosc legea, fie nu au văzut semnele, sau au dorit să parcheze doar pentru cinci minute. De la începutul anului şi până în prezent, peste 1.000 şoferi de maşini de mare tonaj au fost sancţionaţi pentru că au încălcat legislaţia referitoare la staţionarea voluntară şi parcarea maşinilor de mare tonaj în Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite