Timişoara: Şoferii ucigaşi se bucură că îşi amână procesele cu greva judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şoferii ucigaşi se bucură că îşi amână procesele cu greva judecătorilor
Timişoara: Şoferii ucigaşi se bucură că îşi amână procesele cu greva judecătorilor

Doi dintre conducătorii auto judecaţi pentru că au ucis şi apoi au fugit de la locul accidentului au plecat linişti azi de la Judecătoria Timişoara.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Şmecher cu BMW pierde controlul volanului la 120 de km/h

Trei femei au murit după ce un tren a lovit o maşină condusă de un italian

Mecanicul locomotivei care a spulberat trei femei: „Şoferul italian a intrat cu toată viteza sub tren” 

Două dintre cele trei femei spulberate de un tren erau gemene 

Greva magistraţilor timişoreni amână procesele şoferilor ucigaşi pe bandă rulantă. Ion Boţiu, de 34 de ani, este judecat pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului, după ce a intrat cu un BMW într-un cap de pod din cartierul Fratelia şi şi-a ucis cumnata, în decembrie 2008.

Acum este liber. Şi este bucuros că magistraţii i-au amânat procesul. „Cică fac grevă. Şi nu mă judecă. Mă amână. Eu vreau să scap. Şi e bine”, a spus Ioan Boţiu, care a plecat imediat după ce judecătorii i-au amânat procesul.

Cumnata sa, Crenguţa Miloş, de 26 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, a murit pe loc în urma coliziunii. Pentru că nu avea permis de conducere, Boţiu a fugit de la locul accidentului şi s-a ascuns în podul casei tatălui său. În plus, maşina cu care circula nu era înmatriculată şi avea numere false.

Un alt şofer care a fugit de la locul accidentului este Raul Borca, de doar 20 de ani, căruia judecătorii i-au amânat azi procesul. El a lovit o femeie cu un automobil BMW pe trecerea de pietoni şi a ucis-o, apoi s-a ascuns timp de câteva ore. Maşina a abandonat-o pe o stradă din Timişoara, iar apoi s-a predat la poliţie. El a stat câteva luni după gratii, însă acum este cercetat în libertate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite