UPDATE Şoferi reţinuţi de poliţişti după ce au ascuns 40 de baxuri de ţigări în benele unor dubiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi şoferi au fost reţinuţi de agenţii de la Poliţia Rutieră în urma unei verificări de control. Inspectând autovehiculele, oamenii legii au dat peste compartimentul ascuns. Peste ţigări, cei doi şoferi montaseră două placaje.

UPDATE

Poliţia Timiş a informat astăzi că judecătorul a dispus arestarea preventivă a suspecţilor. "Instanţa a emis pe numele celor doi suspecţi mandate de arestare preventivă, cei în cauză fiind depuşi în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş", se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul de Presă al IPJ Timiş.


Maşinile au fost descoperite vineri, 30 iulie 2010,  pe Calea Aradului din Timişoara. Sub escorta oamenilor legii, dubiţele au fost transportate la sediul Poliţiei Rutiere, unde sub supravegherea organelor, cei doi conducători au fost rugaţi să demonteze vehiculele. După câteva minute, au apărut şi baxurile, 40 la număr. Şi criminaliştii au fost chemaţi la faţa locului, unde au pozat baxurile şi locul unde erau ascunse.

Cele 40 de baxuri au fost confiscate, în timp ce şoferii Şoiliţă Nicolae Gabriel, de 34 de ani, din Timişoara şi Bogdan Andrei Vasile, de 23 de ani, din Sânmihaiu Românau fost reţinuţi pentru zece zile.

În acelaşi timp, produsele netimbrate pentru care nu aveau documente de provenienţă au fost confiscate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite