Şofer cercetat după ce a băgat două persoane în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer a fost trimis în judecată după ce a provocat un accident în urma căruia două persoane aflate pe o motocicletă au fost rănite. Conducătorul auto este acuzat de vătămare corporală din culpă.

Procurorii Parchetului Tribunalului Timiş au finalizat rechizitoriul şi l-au trimis în judecată pe Doru Radu Drăgan. Potrivit anchetatorilor, în 12 iulie 2009, în jurul orei 19.10, acesta a condus un autoturism marca Opel pe strada Sântul Ioan din Timişoara.

„În momentul în care a ajuns în dreptul intrării în parcarea Hotelului Timişoara a trecut brusc de pe banda din partea stângă pe banda din partea dreaptă, fără a semnaliza schimbarea direcţiei de mers, dar, întrucât bariera era lăsată, şi-a continuat deplasarea, a trecut din nou pe banda din partea stângă, după care a revenit pe banda din partea dreaptă, intrând brusc în faţa motocicletei marca Aprilia pe care se aflau părţile vătămate B.C.M. şi R.R., după care a oprit, moment în care a avut loc coliziunea dintre partea din faţă a motocicletei şi partea din spate a autoturismului condus de inculpat", a menţionat Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a suferit leziuni vindecabile în termen de 25 de zile de îngrijiri medicale, iar pasagera de pe motocicletă a necesitat 40 de zile de îngrijiri medicale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite