Şofer RATT prins beat la volanul unui autobuz plin de călători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Timişoara au organizat de dimineaţă o razie printre şoferii mijloacelor de transport în comun. În plasa agenţilor de la Rutieră a căzut un şofer care era beat la ora cinci dimineaţa.

La prima oră a dimineţii, Poliţia Rutieră a început să verifice dacă şoferii de troleibuze şi autobuze respectă regulile de circulaţie. După testarea cu alcooltestul a zeci de şoferi, agenţii au constatat că un conducător auto, de pe autobuz, avea o concentraţie de alcool de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Marinela Hotico, a spus că bărbatului i-a fost suspendat permisul pe 90 de zile şi a fost condus la Spitalul Municipal pentru prelevarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Directorul adjunct al RATT, Ionuţ Nasleu, a spus că a fost începută o anchetă internă. Vor fi verificaţi atât şoferul, cât şi şeful de tură care i-a permis să conducă un autobuz plin cu călători deşi consumase alcool. Ancheta va fi gestionată de o comisie de disciplină din cadrul RATT.

Şoferul riscă să rămână fără loc de muncă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite