Societatea Timişoara este aruncată în stradă din cauza fostului ministru al Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Local Timişoara s-a întâlnit astăzi în şedinţa lunară şi a dezbătut mai multe proiecte de hotărâre. Unul dintre ele s-a referit la propunerea primăriei de închiriere a spaţiului în care funcţionează Societatea Timişoara.

Aleşii locali au respins propunerea de inchiriere a spaţiului către Societatea Timişoara. Proiectul a picat cu 12 voturi pentru, nouă împotrivă şi trei abţineri. Decizia consilierilor a fost motivată de faptul că în actualul sediu funcţionează cabinetul europarlamentarului PD-L, Monica Macovei. Prezent la dezbatere, Oscar Berger, membru al Societăţii Timişoara nu a putut comenta decizia consiliului.

Preşedintele Societăţii, Florian Mihalcea, a spus însă că organizaţia îşi va ţine şedinţele în parc. „O să aniversăm 20 de ani de la Proclamaţia de la Timişoara în stradă. Motivaţia că acolo funcţionează cabinetul Monicăi Macovei este doar un pretext. În sediul Societăţii Timişoara a mai funcţionat cabinetul fostului deputat PNŢCD George Şerban şi atunci nu a fost nicio problemă", a spus Florian Mihalcea. Consilierul Ciprian Jichici, care s-a opus vehement proiectului, a spus însă că nu este cazul ca Societatea Timişoara să părăsească sediul, putând sta acolo o perioadă nedeterminată pe baza unor fişe de calcul.

Secretarul Ioan Cojocari a spus că momentat Societatea Timişoara nu va părăsi sediul, existând posibilitatea ca la următorul plen proiectul să fie repus pe ordinea de zi şi propus aprobării.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite