Societatea Timişoara îi cere preşedintelui CJT să îşi respecte promisiunile electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Vighi, vicepreşedinte Societatea Timişoara
Daniel Vighi, vicepreşedinte Societatea Timişoara

Societatea Timişoara vine în apărarea directorilor de şcoli şi grădiniţe din Timiş care sunt ameninţaţi de valul schimbărilor politice

Reprezentanţii Societăţii Timişoara au transmis o scrisoare către preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, prin care îi amintesc lui Titu Bojin să se ţină de promisiunile făcute în campania electorală. Redăm scrisoarea deschisă semnată de Consiliul de conducere a Sociatăţii Timişoara.

„Stimate domnule preşedinte, Societatea Timişoara vă aduce aminte că aţi câştigat voturile timişenilor cu promisiunea că veţi face altfel de politică decât fosta putere. Printre cele mai des repetate lozinci ale actualei conduceri a ţării a fost aceea că va iniţia schimbări pe criterii politice doar până la nivelul miniştrilor secretari de stat.

De aceea, stimate domnule Preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, schimbările de directori perfomanţi din instituţii ale statului fără motive bine întemeiate juridic vă atrag răspunderea pentru abuz în funcţie în dauna persoanei.

Societatea Timişoara va sprijini toate persoanele din instituţiile de stat care vor fi schimbate abuziv prin sesizări la Consiliul Naţional al Discriminării şi prin plângeri penale la instanţele de judecată”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite