Caz inedit pentru poliţişti după ce un sicriu a fost uitat de hoţi în centrul Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi hoţi au furat un coşciug de la o firmă de pompe funebre, dar din cauza frigului au abandonat prada. Poliţiştii au luat sicriul cu ei şi urmează să doneze coşciugul.

Zarvă printre poliţiştii din Timişoara după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, au fost chemaţi să rezolve un caz atipic. Un bărbat care ieşise cu iubita la plimbare prin Parcul Rozelor din Timişoara a avut surpriza să descopere un coşciug. Cuplul s-a speriat, astfel că a sunat la 112 după ajutorul poliţiştilor, mai ales că se bănuia că în interior s-ar afla şi un bărbat mort. Ajunşi în grabă la faţa locului, poliţiştii de la Secţia 1 au descoperit că sicriul suspect era nou-nouţ, iar în interior nu se afla nici un cadavru. Şi mai suspect este că în coşciug nu era bătut niciun cui.

Poliţiştii au luat coşciului şi s-au depozitat într-o anexă de lemne. În acelaşi timp au fost contactate toate firmele de pompe funebre din Timişoara pentru a se afla dacă cineva a furat obiectul funerar sau dacă cineva a pierdut recent un coşciug în centrul Timişoarei. Bănuiala oamenilor legii este că mai mulţi hoţi au dat o spargere la o firmă de pompe funebre, însă din cauza frigului au abandonat coşciugul.

image

„Noi continuăm cercetările în acest caz. Până la indentificarea proprietarului coşciugului obiectul suspect a fost depozitat într-o anexă a postului de poliţie din apropiere. Până acum nu ne-am mai întâlnit cu un asemenea caz", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş. În cazul în care nimeni nu va reclama lipsa coşciugului, poliţiştii au de gând să doneze obiectul funerar Primăriei Timişoara, instituţie care suportă financiar înmormântările oamenilor străzii şi celor săraci.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite