Ucigaşul cu BMW, care a spulberat o bunicuţă de 82 de ani, a scăpat de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Student la Drept, Flavius Borca, de 21 de ani, a scăpat de închisoare, zilele trecute, deşi a ucis o bătrânică pe o trecere de pietoni din Timişoara, în octombrie 2008. Şmecherul şi-a abandonat victima în drum, într-o baltă de sânge, lăsând-o să se zbată între viaţă şi moarte.

Ucigaşul cu BMW o umileşte pe mama de 70 de ani a victimei: „Nu-mi pare rău că l-am omorât pe ăla"

După un proces care a durat un an şi jumătate, magistraţii Judecătoriei Timişoara l-au condamnat săptămâna trecută pe Borca la o pedeapsă de trei ani de închisoare. Judecătorii i-au suspendat executarea pedepsei, deşi Borca a fost condamnat pentru patru infracţiuni: ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, conducerea unui automobil neînmatriculat şi conducerea unui automobil care avea numere false.

Flavius Borca a ucis o bătrână de 82 de ani, pe care a abandonat-o într-o baltă de sânge, după ce a lovit-o cu BMW-ul pe o trecere de pietoni aflată la intersecţia străzilor Lidia cu Calea Martirilor din Timişoara.

Ucigaşul cu BMW face bancuri proaste cu judecătorii: „Nu ştiu cum am ajuns la volanul maşinii"

Şoferul a trecut pe roşu şi a ucis bătrânica

Accidentul a avut loc în octombrie 2008, iar Borca a fost arestat preventiv timp de trei luni. În ianuarie 2009, când au hotărât că Borca poate fi cercetat în libertate, judecătorii i-au restituit lui Borca şi arma crimei, automobilul BMW.

În 28 octombrie 2008, Flavius Borca a fugit de la locul coliziunii, abandonându-şi victima, după ce a forţat culoarea roşie a semaforului şi a lovit bătrânica despre care martorii spun că a trecut pe culoarea verde. Elisabeta Motz a decedat la câteva minute după ce a fost transportată la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara. Autonmobilul BMW implicat în accident a fost abandonat pe un teren viran, la doi kilometri de locul crimei.



Bătrână de 74 de ani izbită de un BMW X5 condus de şmecherul mafiei imobiliare: victima, scoasă vinovată

image

BMW neînmatriculat şi cu numere false

Automobilul nu era înmatriculat. Mai mult, avea şi numere false. Asta cu toate că tatăl lui Borca, un potent om de afaceri din Timişoara, era prieten la cataramă cu şeful Serviciului Înmatriculări şi cu un şef din Poliţia Rutieră Timişoara. Flavius Borca s-a prezentat la Poliţia Rutieră la aproximativ două ore după comiterea accidentului. Acesta a susţinut că a dispărut pentru că s-a speriat de trecătorii revoltaţi, care au început să-l ameninţe.

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

Şmecher de bani gata cu "tată de tată"

Şmecherul de bani gata a a obţinut permisul de conducere cu un an înainte ca să producă tragedia. Până atunci acumulase trei amenzi: două pentru că nu a purtat centura de siguranţă şi una pentru că a fost implicat într-o tamponare. Puştiul de bani gata este fiul lui Doru Borca, un potent om de afaceri timişorean, care şi-a înălţat un adevărat ranch la periferia Timişoarei, înspre localitatea Moşniţa Nouă. Afacerile familiei Borca s-au axat ani în şir pe comerţ cu maşini la mâna a doua.

Timişoara: Şmecherul cu Ferrari: „Puteam să circul fără permis de conducere încă cinci ani dacă nu făceam scandal”

Fratele şmecherului a murit tot într-un accident rutier

Şoferul BMW-ului a avut un frate. Acesta şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier în urmă cu cinci ani, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timişoara, la câteva străzi depărtare de locul unde bătrâna avea să fie ucisă de Borca  jr. „I-a luat taică-său maşină, un Mercedes, şi a intrat cu el din plin într-un tir. Avea doar 20 de ani", a spus un vecin al familiei Borca, care a solicitat să nu-i facem public numele.

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

Ucigaşul cu Ferrari îşi pierde casa pentru un împrumut de 65.000 de euro nerambursat

Şmecherul cu Ferrari: „Îmi era teamă că femeia o să îmi zgârâie maşina care face 70.000 de euro. Fără TVA!”

Şmecherul cu Ferrari schimbă maşina de 70.000 de euro, fără TVA, cu una de 320.000 de euro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite