Timişoara: Şmecherul cu Ferrari: „Puteam să circul fără permis de conducere încă cinci ani dacă nu făceam scandal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Pantea, tânărul care a agresat o femeie în trafic, spune că putea să continue să circule liniştit fără permis la volanulul bolizilor de lux dacă nu era luat la ochi de poliţişti.

ASTĂZI, ORA 09.15:
 Timişoara: EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Nu am avut timp să dau examen pentru permisul de conducere”

CITEŞTE ŞI:

  • Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”
  • Şmecherul cu Ferrari care a bătut o femeie în trafic este infractor în Germania
  • Şmecherul cu Ferarri care a băutut o femeie în trafic nu are permis de conducere
  • Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Timisoara-smecherul cu Ferrari recunoaste ca a condus fara permis.mp3 width=250 height=60 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false






Cosmin Pantea, de 30 de ani, şmecherul cu Ferrari care a agresat o femeie pentru că nu i-a acordat prioritate în trafic săptămâna trecută, a cerut un drept la replică reporterilor Adevărul de Seară. El spune că a condus cinci ani fără permis în România şi nu a avut probleme cu poliţiştii până când nu a agresat o femeie la semafor. „Îmi pare rău că am scuipat-o şi ca am făcut asta. Ea a făcut scandal. Eu doar m-am speriat puţin şi am încercat să mă apăr. I-am pus mâna pe cap. Şi am împins-o. Dar acum regret. Dacă nu atrăgeam atenţia asupra mea puteam să mai circul încă cinci ani fără permis de conducere fără să mă ia la ochi poliţiştii”, a spus Cosmin Pantea, de 30 de ani, şmecherul cu Ferarri.

image
image



Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe Calea Torontalului, când o timişoreancă susţine că a fost agresată pentru că a îndrăznit să-i taie calea şmecherului cu Ferarri. „Mă aşteptam să îmi mulţumească fiindcă i-am dat prioritate, iar el mi-a arătat semnul obscen. A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, al cărei copil a început să plângă atunci când a văzut toate acestea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite