Timişoara: Şmecherul cu Ferrari care a bătut o femeie în trafic este infractor în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consmin Pantea, de 30 de ani, care a bătut şi a scuipat săptămâna trecută o şoferiţă în trafic nu avea nici măcar permis. Poliţiştii nemţi i-au anulat permisul în 2005 pentru că a condus sub influenţa băututilor alcoolice în Germania.

CITEŞTE ŞI:

Şmecherul cu Ferarri care a băutut o femeie în trafic nu are permis de conducere

Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

Prin colaborarea cu ofiţerii din Germania, poliţiştii timişoreni de la Rutieră au aflat că şmecherul care a lovit şi a scuipat o şoferiţă în trafic nu avea nici măcar permis de conducere. „A fost prins fără permis băut la volan în anul 2004. Iar în decembrie 2005 autorităţile germane i-au anulat permisul de conducere”, a declarat comisarul Dumitru Domoşneanu, şeful Poliţiei Rutiere Timişoara.

Şmecherul cu Ferrari a recidivat anul trecut în octombrie. Atunci Cosmin Panea a fost oprit din nou pe autostrada A8 din Germania. „Iniţial le-a spus poliţiştilor germani că are permis de conducere în România. Dar nu a putut să-l prezinte. I s-a făcut dosar penal pentru conducere fără permis”, a mai spus şeful Poliţiei Rutiere Timişoara.

Pumni în loc de mulţumire
Săptămâna trecută, la intersecţia dintre Calea Torontalului şi bulevardul Cetăţii, Pantea mergea pe prima bandă, iar şoferiţa, pe a doua. Conducătorul bolidului a schimbat banda fără să se asigure, iar femeia a fost nevoită să intre pe contrasens.

La primul semafor, şoferiţa a oprit pentru a se uita la maşină, iar şmecherul a coborât şi el, batjocorind-o. „Mă aşteptam să îmi mulţumească fiindcă i-am dat prioritate, iar el mi-a arătat semnul obscen. A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, al cărei copil a început să plângă atunci când a văzut toate acestea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite