Timişoara: Şmecherul cu Ferrari care a bătut o femeie în trafic a fugit în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Pantea, de 30 de ani, care a bătut şi a scuipat săptămâna trecută o şoferiţă în trafic, a plecat în Germania, spun poliţiştii timişeni.

CITEŞTE ŞI:

Şmecherul cu Ferrari care a bătut o femeie în trafic este infractor în Germania

Şmecherul cu Ferarri care a băutut o femeie în trafic nu are permis de conducere

Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic


El nu nici măcar nu are permis de conducere, deşi anchetatorii spun că se ocupă de afaceri cu maşini pe relaţia România-Occident.

Pantea este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor nemţi. Ei i-au anulat carnetul în 2005 pentru că a condus sub influenţa băututilor alcoolice în Germania. „În decembrie 2005 autorităţile germane i-au anulat permisul de conducere”, a declarat comisarul Dumitru Domoşneanu, şeful Poliţiei Rutiere Timişoara.

Şmecherul cu Ferrari a fost prins în octombrie 2008, pe autostrada A8 din Germania, fără permis. Cosmin Pantea s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis şi lovire săptămâna trecută, după ce a bătut la semafor o şoferiţă căreia tot el ia tăiat calea.

„A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, bătută în faţa copilului ei în vârstă de cinci ani. 

Mai citeşte:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite