Timişoara: Şmecherul cu Ferarri care a băutut o femeie în trafic nu are permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţă din Timişoara a fost scuipată şi lovită cu pumnul în cap de un şmecher cu Ferrari chiar în faţa copilului ei, care a început să plângă.

CITEŞTE ŞI:

Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

„În urma verificărilor prin Interpol s-au adeverit bănuielile mele potrivit cărora bărbatul respectiv nu avea nici măcar permis de conducere, motiv pentru care va fi cercetat penal şi pentru conducere fără permis”, a declarat astăzi prefectul de Timiş, Mircea Băcală.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută la intersecţia dintre Calea Torontalului şi bulevardul Cetăţii. Şoferul de Ferrari mergea pe prima bandă şi şoferiţa pe a doua. Conducătorul bolidului a schimbat banda fără să se asigure, nevoind-o pe femeie să intre pe contrasens.

La primul semafor, femeia a oprit pentru a se uita la maşină, iar şmecherul a coborât şi el din maşină, batjocurind-o. „Mă aşteptam să îmi mulţumească fiindcă i-am dat prioritate, iar el mi-a arătat semnul obscen.

A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, al cărei copil a început să plângă atunci când a văzut toate acestea.

Mai citeşte:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite