Şmecherii cu maşini puternice şi-au făcut de cap pe şosele în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile din Timişoara au fost transformate în pistă de curse pentru mulţi vitezomani, în special proprietari de BMW. Aceştia s-au dat în stambă pe şosele apoi s-au postat pe youtube.

Mai citeşte:

(VIDEO) O motociclistă „zboară” cu aproape 200 km/h pe şoseaua morţii din Timiş
VIDEO Şmecherii îşi bat joc pe youtube de poliţiştii din capitala Banatului
VIDEO Şmecher cu BMW urmărit de Poliţie cu 215 km/h pe şoseaua către graniţa cu Ungaria
VIDEO Femeie izbită pe trecerea de pietoni sub ochii poliţiştilor de la Rutieră
VIDEO Şmecher cu BMW pierde controlul volanului la 120 de km/h


Poliţia Rutieră nu le-a venit de hac şoferilor care, cu mulţi cai putere sub capotă, fac spectacol pe şosele. În luna septembrie, pe youtube apare un filmuleţ în care un BMW de culoare roşie face „cerculeţe” în sensul de la Real – Calea Şagului. Şoferul dornic de adrenalină este încurajat de colegii de breaslă, care îi urează la mai mare. „Ai ținut-o frumos, nu ai făcut cerculețe ca toți țăranii
”, este mesajul postat de un prieten al vitezomanului.



Tot un BMW roșu a fost filmat și în sesnul giratoriu din spatele mall-ului, în Calea Lipovei. În cazul de față, chiar dacă era noaptea, prin oraș circulau și alte mașini, un șofer fiind chiar nevoit să aștepte înainte de intrarea în sens pentru ca șmecherul să își facă numărul. Ca și în alte astfel de cazuri, polițiștii de la Rutieră nu pot face mare lucru, întrucât șoferii nu pot fi identificați.

Un alt filmuleț, alți șmecheri, aceiași mașină: BMW. Doi sârbi s-au fotografiat și filmat cum rulau cu viteză 240 de kilometri pe oră la intrarea în Timișoara. În film tinerii spun chiar că speră ca ceea ce fac să ajungă un subiect de presă. Aceştia au gonit cu bolidul de lux pe principalele bulevarde ale oraşului după ce, la începutul cursei, s-au fotografiat lângă maşina BMW în zona stadionului Dan Păltinişanu.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite