Timişoara: Şmecherii cu maşini de fiţe au fugit de poliţie cu taxiurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şmecherii cu maşini de fiţe au fugit de poliţie cu taxiurile
Timişoara: Şmecherii cu maşini de fiţe au fugit de poliţie cu taxiurile

Agenţii de circulaţie s-au postat cu fiolele lângă cluburile din Timişoara, iar clienţii speriaţi şi-au abandonat maşinile în parcări, plecând cu taxiurile.

CITEŞTE ŞI:

Maşini de şmecheri cu legitimaţii de poliţie (GALERIE FOTO)
Pune la respect şmecherii care îşi fac de cap! (SONDAJ)
VIDEO Piţipoancele fac ravagii prin oraş la volan (GALERIE FOTO)

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost agitată pentru taximetriştii timişoreni, care s-au trezit cu comenzi de la clienţii fiţoşi. Tinerii de bani gata şi-au abandonat automobilele în faţa cluburilor din oraş, după ce şoselele au fost împânzite de poliţiştii de la Rutieră.

„A fost razie în tot judeţul. În Timişoara am avut echipaje pe lângă unele cluburi, de unde pleacă tinerii băuţi în week-end. Unii au fost prinşi, alţii şi-au lăsat maşinile în parcări”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.


Peste 20 de şoferi au rămas fără permise de conducere pentru că au consumat alcool, iar cinci dintre ei s-au ales cu dosare penale. Agenţii de circulaţie au găsit şi trei tineri care circulau liniştiţi la volan deşi nu aveau permis.

Unul era băut, la volanul unui automobil BMW, iar alţi doi coduceau microbuze. În plus, poliţiştii au dat aproape 300 de amenzi, în valoare de aproape 25.000 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite