Timişoara: Şmecherii vitezomani sunt vânaţi cu radarele pe cel mai nou drum din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şmecherii vitezomani sunt vânaţi cu radarele pe cel mai nou drum din Banat
Timişoara: Şmecherii vitezomani sunt vânaţi cu radarele pe cel mai nou drum din Banat

Un drum nou terminat după ani de lucrări, puţine curbe şi o circulaţie ca în palmă sunt elemente suficiente pentru transformarea tronsonului Timişoara-Lugoj într-o nouă şosea a morţii. Poliţiştii recomandă prudenţă maximă.

Citeşte şi:

Vitezomanul care a ucis şase oameni se bucură de libertate

„Şoselele morţii“ şi-au cerut tributul

Duminică neagră pe şoselele din Timiş: încă un accident cu un mort şi doi răniţi

Un mort şi trei răniţi într-un accident grav la ieşirea dinspre Arad (UPDATE)

Drumul Naţional 6, Timişoara-Lugoj a fost  un şantier continuu în ultimii ani. În această toamnă, şoseaua a fost terminată, iar poliţiştii de la Rutieră vor amplasa radare pentru a preveni accidentele provocate de vitezomanii care conduc inconştient maşini cu mulţi cai putere. „Va fi un radar între Recaş şi Timişoara şi unul între Recaş şi Lugoj. La noi nu înţeleg mulţi că drumul bun este ca să nu îţi rupi maşina nu pentru a conduce maşina cât merge de tare”, a spus şeful Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş, comisarul-şef Gheorghe Moldovan.

Timişoara-Belgrad, drumul către moarte

Odată cu venirea ploilor, şoferii au uitat să adapteze viteza la condiţiile de drum şi într-o singură zi au fost două accidente cu trei morţi şi cinci răniţi. Potrivit lui Moldovan, unul din cele mai periculoase drumuri a ajuns Timişoara-Moraviţa, unde au avut loc mai multe accidente rutiere cu morţi, cel mai grav fiind la începutul lunii iulie, când şase oameni şi-au pierdut viaţa într-un singur accident.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite