Situaţia traficului din Timişoara în imagini. La periferie, deszăpezirea s-a făcut de ochii lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zapadă, Calea Buziaşului
Zapadă, Calea Buziaşului

Firmele de deszăpezire au curăţat străzile din zona centrală. Utilajele au ajuns şi la periferie, dar aici nu s-a dat cu materiale antiderapante, iar drumul este acoperit de zăpadă. Pe Liviu Rebreanu şi pe Calea Buziaşului se circulă cel mai greu.

Pentru a vedea o fotogalerie cu străzile cu zăpadă din Timişoara CLICK AICI

Strada Pestalozzi
e fost curăţată de dimineaţă, iar traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar se circulă bine. Cu toate acestea timişorenii au preferat, fie să stea acasă fie să circule cu mijloacele de transport în comun.



Pe Calea Buziaşului se circulă greu din cauza zăpezii de pe drum. Tot aici, tramvaiele sunt nevoite să circule încet din cauza riscului de a deraia din cauza zăpezii şi a gheţii de pe şine.



Liviu Rebreanu, cel mai mare bulevard din Timişoara a fost lăsat de izbeşişte. Aici au trecut utilajele de deszăpezire, dar au curăţat doar zăpada de la suprafaţă. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, inclusiv maşina Jandarmeriei, patinând la plecarea de la semafor.






Strada Constantin Brâncoveanu şi Calea Şagului sunt curăţate bine. În Piaţa Sinaia, un utilaj adună chiar zăpada de pe margini pentru ca drumul să fie suficient de larg.





Nu acelaşi lucru se poate spune despre străzile lăturalnice, pe care zăpada este mare. Pe strada Rusus Şirianu spre exemplu, stratul de nea are câţiva centimetri buni. La fel se întâmplă şi pe străzile mici din centrul oraşului.



Fântânile forate au îngheţat. Un timişorean a fost nevoit să se întoarcă acasă cu bidoanele goale pentru că fântâna de la care obişnuieşte să ia apă a îngheţat.








Zăpadă, strada Pestalozzi
Calea Buziasului
Liviu Rebreanu
Liviu Rebreanu, Timisoara
Sinaia
Utilaj Sinaia
Rusu Şirianu
Fântână îngheţată
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite