Sinucidere amară! Părăsit de soţie şi copil,un timişorean de 54 de ani s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul le-a povestit astăzi vecinilor, pentru ultima oară, cât de mult şi-a iubit nevasta şi ce aşteptări mari avea de la fiul lui. Băutura a fost cea care a distrus viaţa timişoreanului şi tot alcoolul l-a condus şi pe ultimul drum.

În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul de 54 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuinţă din zona Maria. Omul fusese oprit în nenumărate rânduri de vecini de la alte tentative de suicid, dar necazurile care i se întâmplau au continuat să îl împingă spre gestul amar. Cel mai mare şoc al bărbatului a fost că soţia l-a părăsit şi s-a stabilit în Ungaria, pe când fiul a ales să îşi continue viaţa în Austria.

Miercuri, la prânz, bărbatul s-a întâlnit pentru ultima oară cu vecinii şi le-a povestit despre viaţa minunată pe care a avut-o înainte să fie părăsit. Spre miezul nopţii, o vecină i-a adus de mâncare, dar când a intrat în casă l-a găsit pe bărbat spânzurat. În zadar au mai încercat medicii să îl resusciteze pe bărbatul de 54 de ani.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Timişoara a devenit ŢIGANIşoara. Românii sunt tocaţi!

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite