Singura femeie din Dosarul falsificatorilor de carduri, achitată de Tribunalul Timiş, a primit pedeapsă cu executare la Curtea de Apel Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luiza Ştefan, soţia unuia dintre inculpaţii din Dosarul falsificatorilor de carduri, a primit o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare la Curtea de Apel Timişoara, după ce Tribunalul Timiş a achitat-o.

Magistraţii de la Tribunalul Timiş nu au considerat că tânăra a participat la operaţiunile de falsificare de carduri şi extragere de bani din conturile bancare, motiv pentru care au achitat-o. În apelul judecat la Curtea de Apel Timişoara, procurorii au cerut să se schimbe situaţia şi au explicat cum, atunci când era plecat din ţară, Silviu Ştefan îi trimitea soţiei lui bani de două-trei ori pe săptămână, fapt confirmat de discuţiile telefonice dintre cei doi. Mai mult chiar, tânăra îşi încuraja soţul şi nu părea să nu ştie cu ce se ocupă acesta.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO!

image

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au fost mult mai duri decât cei de la Tribunalul Timiş şi i-au trimis după gratii pe 19 dintre cei 22 de tineri acuzaţi de falsificare de carduri şi extrageri frauduloase din conturi bancare. În prima instanţă, la Tribunalul Timiş, doar nouă inculpaţi au ajuns la închisoare, primind pedepse cu executare. Alţi 12 au primit pedepse cu suspendare, iar singura femeie din dosar, Luiza Ştefan a fost achitată.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO din momentul arestării falsificatorilor!

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite