VIDEO Show Tosaint Ricketts la primul meci pentru Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a învins cu 4-0 pe divizionara secundă maghiară Bocs KSC, în primul joc amical disputat în 2011. Partida s-a disputat pe terenul sintetic din complexul sportiv al clubului Debrecen.

Protagonistul primei părţi a fost canadianul Tosaint Ricketts, care a punctat de două ori. A fost primul joc la Poli pentru fotbalistul venit de la Mypa cu puţin timp înainte de încheierea sezonului de toamnă. Atacantul de culoare a deschis scorul în minutul 2, după ce a recuperate o minge la 30 de metri de poartă şi l-a driblet pe portarul advers.

Goga a mărit diferenţa în minutul 21, iar apoi, în minutul 31, Ricketts a înscris cu un şut de la 16 metri. Ultimul gol a aprţinut unui alt nou venit, brazilianul Rocha, în minutul 83, după o frumoasă acţiune personal.

Vezi video (preluare www.banatsport.ro)



Suntem mulţumiţi, meciul a fost bun pentru noi. În această perioadă de pregătiri, este bine să joci cu adversari mai slabi, fotbaliştii sunt obosiţi. De aceea, am şi schimbat la pauză toată echipa, am alcătuit două formule diferite. Aceste meciuri sunt pentru mine ca un antrenament. Mai avem şi după amiază o şedinţă de pregătire, de aceea nu vreau să analizez detaliat aceste jocuri. Sunt câţiva jucători noi pe care i-am studiat. Suntem în discuţii cu conducerea să vedem dacă-i luăm sau nu, avem timp destul să-i studiem”, a declarat Duşan Uhrin jr.

“Ricketts e un jucător foarte bun”

Duşan Uhrin jr. a folosit două formule diferite de joc. L-a testat pentru 90 de minute pe portarul estonian Sergei Lepmets, iar pe teren nu au intrat, din motive medicale, Cisovsky (probleme la gleznă), Scutaru (dureri la călcâi) şi Magera (aflat în proces de recuperare).

Prima repriză:  Lepmets, Helder, Luchin, Burcă, Sepsi, Lavecchia, Alexa, Tameş, Goga, Zicu, Ricketts.
Repriza a doua: Lepmets, Matei, Mera, Krejci, Rocha, Popovici, Poparadu, Jitaru (75, Dobriceanu), Pătraş, Nikolic, Axente.

Antrenorul bănăţenilor a făcut şi o analiză a noilor veniţi la echipă. "Luigi Lavecchia nu s-a antrenat de o perioadă de timp, se şi vede. Îi lipseşte condiţia fizică, dar sper şi-mi doresc să îl pregătesc corespunzător în această lună. Portarul Lepmets îmi place. Arată calităţi bune de goalkeeper. Ricketts este un jucător foarte bun, sper să ne fie util în multe meciuri. Pe Rocha îl iau în calcule pentru primii 13-14 jucători", a mai spus Uhrin jr.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite