Show Parov Stelar în fața a peste 2.500 de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumita formație austriacă Parov Stelar a cântat la Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri, la prima ediție a Scotish Pub Fest. În deschidere au cântat Cover Band și Publika.

Peste 2.500 de oameni s-au îngrămădit la Centrul Regional de Afaceri pentru a-I vedea pe cei de la Parov Stelar, o trupă care face furori în Europa. Austriecii și-au făcut deja  un public fidel la Timișoara, fiind pentru a cincea oară în capitala Banatului. Interesul pentru concert a fost imens. Biletele s-au vândut cu multe ore înainte de începerea concertului, la eveniment sosind tineri din toată țara, dar și din Ungaria și Serbia.

Scotish Pub Fest a început cu un concert suținut de Cover Band. Bebe Bicha și colegii săi au avut rolul să dezmorțească publicul cu coveruri celebre începând cu “Baila morena” și terminând cu “Andri Popa”.

Apoi, pe scenă au urcat cei de la Publika. S-au auzit coveruri de la U2, Rammstein, Depeche Mode sau Coldplay. În acest timp, în fața săli coada la intrare se întindea pe zeci de metri. Iar tineri continuau să sosească până la ora 24.00, când urmau să își facă apariția cei de la Parov Stelar. Cozi impersionate s-au format la garderobă și la toalete, insufienete pentru un eveniment atât de mare.

Parov Stelar a reușit din nou să creeze o atmosferă incendiară la Timișoara cu genul muzical greu de definit. O combinație de jazz, funky, swing și electro în stilul celor de la Parov Stelar, care au venit la Timișoara cu o nouă solistă. Concertul a durat două ore și s-a încheiat cu celebrul lor hit „Chambermaid Swing”.

După concertul Parov Stelar a urmat o petrecere cu Vali Florena și DJ Jo.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite