Shoppingul pe Internet a luat amploare în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănăţenii pot cumpăra orice de pe Internet
Bănăţenii pot cumpăra orice de pe Internet

Cumpărând online, clientul îşi foloseşte mai eficient timpul, nemaifiind nevoit să plece pe drumuri şi nici să stea la cozi enervante. Bănăţenii au acum posibilitatea să comande de pe net cam orice doresc, de la flori, la mâncare, până la scule de grădinărit.

Ajunge un simplu click în cosmosul virtual, după care cumpărătorul nu are decât să aştepte livrarea. Un studiu publicat de Journal of The Academy of Business and Economic arată că un client îşi foloseşte mai eficient timpul, nemaifiind nevoit să adune informaţii prin modalităţile clasice, fizice. Un top 5 al motivelor pentru care cumpărăturile făcute pe Internet sunt mai practice arată aşa: transportul gratuit, reducerile, o fotografie a produsului expusă pe site, scutirea taxelor şi posibilitatea de a returna produsul cu uşurinţă.

Produse cu reduceri

La intrarea pe unul din site-urile de shopping online, scrie cu litere de-o şchioapă: Reduceri de până la 15% pentru comenzile şi rezervările online în toată ţara. „Ne-am dorit să ajungem un jucător competitiv pe piaţa online. Şi am reuşit. E al doilea magazin online din România conform vânzărilor”, a explicat Ligia Roşu, marketing manager. Majoritatea firmelor care vând online oferă acum şi posibilitatea achitării în rate.

Pe site-ul www.price.ro, trebuie doar să introduci denumirea produsului pe care îl cauţi şi eşti la un click distanţă de a primi o listă cu site-urile pe care îl găseşti de vânzare, precum şi preţurile cerute.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite