FOTOGALERIE Sfârşit tragic pentru o bătrână din Timişoara după ce s-a aruncat în gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 76 de ani se mutase de puţină vreme într-un nou apartament situat la etajul trei. Învinsă de boli, sărăcie şi singurătate, cel mai probabil, femeia s-a aruncat în această după-amiază în gol. Bătrâna a murit pe patul de spital.

Sinuciderile continuă să se ţină lanţ în Timişoara. Majoritatea acest cazuri disperate au loc din cauza singurătăţii, bolilor şi sărăciei. Şi ultima sinucidere petrecută în Timişoara, în această după-amiază, pare să se încadreze în tipar. O bătrână de 76 de ani a ales să îşi pună capăt zilelor. Femeia s-a aruncat de la etajul trei şi a fost găsită la doar câteva minute distanţă de gestul extrem în grădina imobilului. Un tânăr care trecea prin zonă a văzut-o pe femeie întinsă pe jos şi a încercat să îi acorde primul ajutor. Vecinii femeii au sunat disperaţi la 112.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Un echipaj medical a ajuns rapid în imediata apropiere a blocului situat în cartierul Ronaţ. Femeia a fost urcată în ambulanţă şi transportată spre Spitalul Clinic Municipal Timişoara. Până să ajungă pe patul de spital, femeia a fost resuscitată. În zadar însă, pentru că la 15 minute de la internare, femeia a intrat, din nou, în stop cardio-respirator. De această dată medicii nu au mai putut să o salveze.

image

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea, dar înclină să creadă că e vorba de o sinucidere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite