Sexi consilierul Primăriei Timişoara a fost făcut poliţist cu forţa pentru că şi-a pus poze nud pe HI5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Urs, de 29 de ani, consilier al Direcţiei Urbanism din Primăria Timişoara, a fost făcut poliţist comunitar de primarul Gheorghe Ciuhandu, după ce tânărul şi-a postat câteva poze nud pe o pagină de socializare. 

Funcţionarul public model: şi-a falsificat adeverinţa de la Facultatea de Drept ca să se angajeze la Primărie şi a fost albit de procurori

Consilier juridic în Direcţia Urbanism, Daniel Urs a ajuns poliţist comunitar printr-o simplă semnătură a edilului-şef din Primăria Timişoara. „Ca urmare a reorganizării aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Timişoara, raportul de serviciu al consilierului, clasa I, gradul profesional debutant se modifică prin mutare în interes public în cadrul Direcţiei Poliţia Comunitară - Serviciul Ordine Publică cu menţinerea drepturilor salariale", se arată în dispoziţia 966 din 9 iunie 2010, care poartă semnătura primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

OMUL INVIZIBIL AL MAFIEI IMOBILIARE ŢIGĂNEŞTI, CHEMAT LA BARĂ DE PRIMĂRIA TIMIŞOARA

Proaspătul poliţist comunitar Daniel Urs a fost „reorganizat" după ce şi-a postat în toamna lui 2009 mai multe fotografii în care apare dezbrăcat pe o plajă. „Domnul Urs este poliţist comunitar şi face parte din Serviciul de Ordine Publică. El este însă pe lista de disponibilizări, la fel ca alţi 35 de poliţişti comunitari, care trebuie să plece din cauza reducerilor de personal. Domnul Urs a primit preavizul săptămâna trecută. În 30 de zile de la data primirii preavizului trebuie să plece", a spus Doru Spătaru, şeful Poliţiei Comunitare Timişoara.

Funcţionarii mulţumiţi cu salariile de lux din Primăria Timişoara au făcut grevă de paradă

Consilierul a dat în judecată Primăria Timişoara
Daniel Urs a dat în judecată primăria şi susţine că transformarea sa din consilier juridic în poliţist comunitar este abuzivă. „Solicit obligarea Primăriei Timişoara la emiterea unei dispoziţii prin care să fiu numit funţionar public definitiv, în funcţia publică de execuţie clasa I, gradul profesional de „asistent" în cadrul Direcţiei Urbanism, Serviciul Planificare Spaţială, Biroul Dezvoltare Urbană şi Metropolitană", a scris Daniel Urs în cererea de chemare în judecată a Primăriei Timişoara depusă la Tribunalul Timiş.

Omul de afaceri Tonea Chiriac este acuzat de spălare de bani şi şantajarea sexuală a unui director al Electrica

La începutul acestui an, primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a propus cercetarea disciplinară a angajatului pe motiv că „a adus atingere autorităţii publice în care îşi desfăşoară activitatea", postând pe pagina sa de hi5 „poze în ipostaze nu tocmai plăcute". Atunci el a fost sancţionat cu 10% din salariu şi a dat prima dată în judecată primăria pentru că a fost sancţionat abuziv, acel proces fiind şi acum pe rolul Tribunalului Timiş.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite