Sexi-consiliera de la IMM-uri, angajată de mama ei după un concurs la care a participat doar ea: „Şi copiii noştri trebuie să lucreze undeva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Jurcă este consilier la Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri Timiş. Director al instituţiei este chiar mama tinerei, Lelica Crişan, care spune că odrasla ei a fost angajată în baza unui concurs.

CITEŞTE ŞI:

VOCEA BANATULUI Tupeul piţipoancei cu lipici la funcţii publice

Ultimele poze realizate de Bianca Jurcă, la Pădurea Verde, au făcut mare vâlvă în spaţiul virtual şi au readus în discuţie cariera tinerei care a fost pe rând consilier la Prefectura Timiş şi asistentă a ministrului Valeriu Tabără. Acum Bianca Jurcă îi învaţă pe reprezentanţii firmelor mici şi mijlocii să ia fonduri europene. Absolventă a Facultăţii de Biologie şi studentă la Drept, sexi-politiciana este super-calificată pentru consilieri la IMM-uri. „S-a angajat pe în urma unui concurs. Are pregătire profesională corespunzătoare. Concursul a fost anunţat, dar nu s-a prezentat nimeni. Nu am dezavantajat pe nimeni. Trebuie să lucreze şi copiii noştri undeva. Dacă au o pregătire trebuie să lucreze undeva”, a spus directoarea Agenţiei pentru IMM-uri, Lelica Crişan, mama Biancăi Jurcă.

Potrivit Lelicăi Crişan, fiica sa va mai sta la IMM-uri până în august, fiind angajată pe o perioadă determinată după eliberarea unui post ocupat de o mamă care a plecat în concediu maternal. După ce pleacă de la instituţia condusă de mama sa, Bianca are viitorul asigurat. „O să mă angajez la o bancă, e foarte sigur. Staţi liniştiţi că nu o să rămân pe drumuri, mai am şi salonul”, a spus Bianca Jurcă. Aceasta a ţinut să precizeze că ultimele fotografii „sunt făcute în timpul liber, este pasiunea mea, care este problema?”.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite