Semafoarele din Timişoara au luat locul victimelor în accidentele rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură oră, două semafoare au fost distruse. Primul a fost distrus de un şofer de bolid, în timp ce al doilea a picat de la mai mulţi metri înălţime după ce a fost zguduit. Circulaţia în zonele respective a fost dată peste cap.

Şoferii şi-au făcut un obicei în Timişoara în distrugerea semafoarelor. Unul dintre semafoarele suspendate la intersecţia bulevardelor Liviu Rebreanu şi Brâncoveanu s-a făcut praf, în această seară. De vină este un şofer care s-a "trezit" în trafic prea târziu la un viraj, astfel că a intrat în plin în stâlpul de care era agăţat semaforul. Cum sistemul de semaforizare este setat ca atunci când una dintre piese are avarii sau curentul nu mai este furnizat în zonă semafoarele de pe o rază de câteva sute de metri să indice culoarea galbenă, circulaţia a fost dată peste cap în zonă.

image

Câteva minute mai târziu, în zona Traian, şoferul unui bolid Audi Q7 şi al unui VW Bora au fost implicaţi într-un accident în care alt semafor a fost distrus. Şoferul Audi-ului circula pe linia de tramvai fără să fie riveran, în timp ce tânărul care se afla la volanul VW-ul a pătruns în intersecţie pe culoarea galbenă a semaforului. Şi aici circulaţia a fost îngreunată.

Semafoarele distruse valorează câteva mii de euro.

image

Foto: În urma accidentului, Audi-ul nu a mai putut fi mişcat de pe loc

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite