Selecţionata de juniori sub 16 ani a Timişului a câştigat campionatul naţional!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Cristian Contescu au reuşit să revină de la 0-2 şi să remizeze, scor final 2-2, în meciul disputat în această dimineaţă la Bucureşti, cu selecţionata capitalei. În manşa tur, care s-a disputat miercuri, la Timişoara, bănăţenii au câştigat cu 2-1, astfel că trofeul vine în Timiş.

Meciul de la Bucureşti nu a început foarte bine pentru tinerii din vestul ţării, bucureştenii deschizând scorul încă din minutul 9. Mai mult, cu 10 minute înainte de final un autogol al lui Artimon părea să fi pecetluit soarta partidei. Însă juniorii timişeni au arătat în mai multe rânduri de-alungul acestui campionat că ştiu să revină când sunt conduşi, iar reuşitele lui Albeanu, cu cinci minute înainte de final, respectiv Rotariu, când mai erau două minute, au adus victoria selecţionatei Timişului.

"Am greşit în primele minute la o fază fixă, atunci am luat primul gol, iar la mijlocul reprizei secunde am primit al doilea gol. Nu am dezarmat, chiar dacă bucureştenii au mai avut şi două bări, şi am revenit pe final. Golul lui Albeanu a fost unul de toată frumuseţea, un şut de la 30 de metri direct în vinclu, imparabil, iar după câteva minute am reuşit să egalăm în urma unui contraatac", a declarat Cristian Contescu, antrenorul selecţionatei Timişului, pentru Adevărul de Seară Timişoara. Tinerii bănăţeni au primit din partea Federaţiei Române de Fotbal, organizatoarea turneului, tricourile de campioni, câte o medalie şi un set de mingi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite