Șeful RAR Timiș, condamnat în trecut pentru înmatriculări cu documente false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Registrului Auto Român, filial Timiș, Dorin Cândea, a avut în trecut mai multe condamnări penale. Potrivit pressalert.ro, Cândea a fost implicat într-o rețea  care înmatricula mașini cu acte false.

Șeful RAR Timiș are un trecut tumultos fiind implicat, înainte de a ajunge șef mare,  în mai multe dosare penale deschise pe numele său. Potrivit pressalert.ro, într-unul din dosare, Cândea a fost judecat pentru mai multe infracțiuni de fals, după ce a înmatriculat mai multe mașini folosind documente falsificate. Potrivit sursei citate, dosarul a fost instrumentat  de Parchetul Curții de Apel Târgu-Mureș. Procurorii au trimis în judecată 10 persoane implicate în rețea, printre care și Cândea. Într-o primă instanță Cândea a primit o pedeapsă cu suspendare. În apel, Cândea a fost condamnat la doi ani și șase luni cu executare. Sentința finală a fost emisă de Înalta Curte de Casație și Justiție, care l-a condamnat pe Cândea la doi ani de închisoare cu executare, dar a constatat și grațierea acestuia, în baza legii 137/1997.

Numele lui Dorin Cândea a apărut și în alde dosare penale, mai informează pressalert.ro. Potrivit sursei citate Cândea a fost condamnat și pentru vătămare corporală din culpă. Numele șefului de la RAR mai apare și într-un dosar al lui Sergiu Băhăian, judecat pentru că ar fi condamnat mai multe crime. 

Șeful RAR nu a putut fi contactat. Vom reveni cu punctul lui de vedere

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite