Şeful Fiscului din Timiş îşi petrece primul Crăciun după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii bucureşteni au hotărât că Ionel Olari, arestat pentru o mită de 50.000 de lei, să îşi petreacă sărbătorile de iarnă după gratii. Olari a fost timp de opt ani şeful Gărzii Financiare Timiş, când a ajutat ţeparii afacerii Radisson să nu aibă parte de sancţiuni în urma controalelor, fiind ulterior numit şeful Finanţelor din Timiş.

Ionel Olari, arestat în noiembrie pentru implicarea într-o ţeapă imobiliară de trei milioane de euro, a făcut tot ce i-a stat în putinţă să iasă de după gratii înainte de sărbători.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au prelungit şederea după gratii cu încă 30 de zile atât lui Olari, cât şi artizanilor afacerii Radisson, Ciprian Nistor şi Andri Nadasdy, cu toate că aceştia au solicitat să fie eliberaţi şi să primească interdicţia de părăsire a ţării.

Cu toate acestea, Olari a formulat şi o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar, care i-a fost de asemenea respinsă de către judecătorii Tribunalului Bucureşti. În plus, Olari a promovat o altă acţiune în instanţă, solicitând înlocuirea măsurii arestării, însă judecarea acesteia a fost amânată pentru 13 ianuarie 2010.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite