Timişoara: Şeful jandarmilor care-i păzea pe bănăţeni la Cluj le dă dreptate fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şeful jandarmilor care-i păzea pe bănăţeni la Cluj le dă dreptate fanilor
Timişoara: Şeful jandarmilor care-i păzea pe bănăţeni la Cluj le dă dreptate fanilor

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, a aruncat în cârca suporterilor timişoreni responsabilitatea petardei care a explodat în teren, însă tot mai multe mărturii dovedesc că nu a fost aşa.

Citeşte şi:

Iancu îl vrea la puşcărie pe cel care a aruncat petarda explodată lângă Bonfim

Fanii bănăţeni neagă acuzaţiile oficialilor clujeni

Comandatul dispozitivului responsabil cu paza suporterilor oaspeţi la meciul CFR Cluj - "Poli" Timişoara a recunoscut în faţa suporterilor bănăţeni că dispozitivul pirotehnic explodat lângă Bonfim nu avea cum să vină din peluza timişoreană.

"Am citit într-un ziar de sport că cel care a aruncat respectiva petardă a fost identificat şi scos din stadion imediat. Complet fals. Eu am fost cel scos din peluză de un căpitan de jandarmerie, care m-a condus la colonelul care era şeful de dispozitiv. Acesta mi-a spus că, după torţele de la începutul meciului, dacă mai facem ceva şi în repriza a doua, vor fi nevoiţi să ne evacueze. Şi să ne potolim, că ne rănim proprii jucători. I-am spus că acea petardă nu a venit de la noi şi l-am invitat să îşi cheme cel mai bun jandarm şi să îl pună să arunce un obiect din pleuza unde stăteam noi, peste plasa de şase metri, în diagonală până în partea opusă a terenului. Mi-a dat dreptate, a spus că e imposibil", a declarat Paul Prodana, unul dintre liderii suporterilor timişoreni.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite