Şedinţă de Consiliu Local. Vezi cine negociază, cu evreii, chiria de la Maternitatea Odobescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maternitatea Odobescu
Maternitatea Odobescu

Consiliul Local se întruneşte astăzi în şedinţă extraordinară pentru a dezbate mai multe proiecte de hotărâre. Unul dintre ele se referă la negocierea chirieri de la Maternitatea Odobescu.

Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi sunt 26 de proiecte de hotărâre. Cu ocazia dezbaterilor se va lua în discuţie şi un proiect care vizează Coltermul şi ştergerea datoriilor pe care societatea le are către Ministerul Finanţelor, în schimbul radierii datoriilor pe care Guvernul le are în contul subvenţiei la încălzire. În joc sunt 15 milioane de euro. Consilierii locali trebuie să decidă dacă împuterniceşte conducerea Colterm să negocieze trocul cu Fiscul.

Pe ordinea de zi se mai regăseşte şi proiectul de la Maternitatea Odobescu. Executivul Primăriei Timişoara propune un proiect de înfiinţare a unei comisii care să negocieze chiria cu evreii de la Fundaţia Caritatea. În urma şedinţei se va afla cine sunt consilierii care negociază chiria cu evreii.

De asemenea, aleşii au în mape un proiect foarte important care vizează Complexul Aurora, acolo unde Curtea de Conturi a invocat mai multe nereguli. Patronul de la Aurora cere acum modificare contractului de concesiune pentru finalizarea unui proiect de acvacultură pentru care a obţinut finanţare europeană.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a vedea care sunt deciziile pe care le ia Consiliul Local

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite